2038
kez oynandı
kategori
Ateş Ve Su
30.10.2014

Ateş ve Su Şövalyeleri Resmi :
Ateş ve Su Şövalyeleri
Ateş ve Su Şövalyeleri Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Son dönemlerin, en klasik ve küt oyunlarından olan ateş ve su macerası bir farklı bölümü ile devam ediyor. İlk çıktığında bütün çocuklar ateş ve su ile bir mağarada geçen engelleri yangın ve su oldu. Bir yerden bir yere gitmeleri için engelleri birlikte geçmeleri gerekiyor, hedefleri değerli kristalleri toplayarak mağaradan çıkmak. Ateş olmadan su olmanın hiç bir anlamı olmayan bu macera yeni karakterleri ile güzel bir prensesi kurtarmak olacak. Savaşçı küçük askerler bakalım engeli çok olan mağaradan çıkmayı başara bilecek mi? yılanlar, ejderhalar hepsi iki şövalyeleri kapılarda bekliyorlar. Her adım da bir bilge cevap ve yetenek gerek. Tehlikeli kapıları açmak için gizli düğmeleri bulun ve basın. Merdivenler ve canavarlar çok bu eğlenceli tehlikeli yolculukta en büyük engeller. Yeni güzel oyunlar devam edecek. İyi şanslar çocuklar.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Ateş Ve Su kategorisini ziyaret edin.