1642
kez oynandı
kategori
Ben Ten
12.11.2014

Ben 10 Büyük Savaş Resmi :
Ben 10 Büyük Savaş
Ben 10 Büyük Savaş Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Ben 10 ve dostları büyük bir savaşın ortasında kalıyor, şehiri düşmanlar basmış, her yerde silahlı uzaylı düşmanlar var, ateş açıyorlar, dedesi ve gven bu durumu hemen bentene haber verdiler, birlikte bir şeyler yapıp bu büyük savaşı kazanmak istiyorlar, ya hep yada hiç diyorlar. Savaşı kazanmak için ben ten saatine basarak çeşitli özel güçlere bürünüyor, en iyi saldırı planı yaparak dünyayı kurtaracak. Oyunu kontrol tuşları ile oynayacaksınız. Yön tuşları ile ileri ve yürüme hareketini yapın. X tuşu ile zıplayın, Z tuşu ilede saldırı yapın. boşluk tuşu ilede Süper güce elde edeceksiniz, C tuşu ile de Ben 10 büyük savaş karakterleri olarak savaşa devam edeceksin. Büyük savaş oyunlarında yeniden buluşuruz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Ben Ten kategorisini ziyaret edin.