1209
kez oynandı
kategori
Savaş Oyunları
23.10.2014

Ben 10 Savaş Resmi :
Ben 10 Savaş
Ben 10 Savaş Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Ben Ten hayranıysanız ve onu yenilmez görüyorsunuz bu oyunu oynamalısınız. Bu oyunda siz Ben 10 karakterindesiniz ve amacınız düşmanları öldürmek. Düşmanları öldürmek için düşmanınıza ateş etmeniz gerekiyor. Klavyedeki boşluk veya “J” tuşuyla düşmanlarınıza ateş edenin ve onları öldürün. Düşmanlarınızın da size ateş ettiğini unutmayın. Eğer sağlık çizginiz azalıyorsa yolunuzun üzerinde bulunan sağlık toplarını toplamayı unutmayın. Bir sonra ki seviyeye geçmek için bütün düşmanları öldürüp bitiş noktasına gelmelisiniz. Düşmanlarınız nerde olduğunu ve sizin nerde olduğunuza bakmak için “M” tuşuna basarak haritadan yardım alabilirsiniz. Ben 10’un başka oyunları görmek için bizi facebook ve internet sayfamızdan takip edebilirsiniz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Savaş Oyunları kategorisini ziyaret edin.