1538
kez oynandı
kategori
Çizgi Film
23.10.2014

Ben Ten Max Resmi :
Ben Ten Max
Ben Ten Max Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Bir Ben Ten hayranı mısınız? O zaman bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Oyuna ekranın aşağısında gördüğünüz başlangıç noktasından başlayıp Ben Ten’i bitiş noktasına ulaştırmalısınız. Bu görev çok kolay gibi gelebilir zor olan bölümü ise yolda karşınıza çıkan canavarları öldürmek, engelleri başaralı bir şekilde geçmek ve bu sırada sağlık seviyenizi düşürmemek. Oyunda uyarı noktaları bulunmaktadır bu noktalarda uygun Ben Ten karakterine girerek bölümlerdeki engelleri başarılı bir şekilde geçmelisiniz. Oyun esnasında sağlık seviyeniz bittiğinde oyun baştan başlamaktadır ama oyunun bazı bölümlerinde Ben Ten işaretleri bulunmaktadır bu işaretleri geçtikten sonra yandığınızda en son geçtiğiniz işaret noktasından oyuna devam edebilirsiniz. Farklı oyunlar oynamak için bizi facebook ve internet sayfamızdan takip edebilirsiniz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Çizgi Film kategorisini ziyaret edin.