2380
kez oynandı
kategori
Zeka Oyunları
17.12.2014

Booya Resmi :
Booya
Booya Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Bir satır dört şeker canavarlar var, zindanda uykuya geçmişler, karanlıkta uyumayı çok seviyorlar, renkli şirin yaratıklar uyandırmadan kapıya ulaşmalısınız. Kapının önünde oldukça ürkütücü canavarlar bir birlerine kenetlenmiş durumda. Zincirlerle bağlanmışlar, yapman gereken fenerin ışığına kafa tutan bu sevimli hayaletleri bağlarından kopartın. En az üç canavarı bir çizgi şeklinde bağlayarak patlatın. Yan taraftaki labirentte bulunan görevleri yaparak bir yol çizin. Bu güzel değişik güzel bir bulmaca oyununu tablette oynana biliyor. Yapman gereken www.oyuntadi.com yazmanız. İyi eğlenceler çocuklar.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Zeka Oyunları kategorisini ziyaret edin.

Video : Booya oyunu videosunu izleyelim.