2699
kez oynandı
kategori
Savunma
08.10.2014

Okçu Sincap Savunma 2 Resmi :
Okçu Sincap Savunma 2
Okçu Sincap Savunma 2 Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Okçu Sincap Savunma oyunumuzda bir sincap oluyorsunuz ve meşe palamutlarını düşmanlardan korumanız gerekiyor. Meşe palamutlarını korumak için düşmanlara ok atarak onları öldürmeniz gerekiyor. Okları Mouse yardımıyla atabilirsiniz. Bu oyunda seviyeler yerine günler bulunuyor. Her gün palamutları savunmak zorlaşıyor. Oyun esnasında yere düşen silah ve yıldızlar toplamalısınız. Topladığınız yıldızlarla okunuzu güçlendirebilirsiniz, savunma duvarı alabilir veya silah alabilirsiniz. Her gün oyun daha da zorlaştığı için kendinize yardımcı olacak okçu veya sihirbaz askerleri alabilirsiniz. Oyunu bitirmek için meşe palamutlarına 25. Güne kadar savunmanız gerekmektedir. Farklı savunma oyunları oynamak için bizi facebook ve internet sayfamızdan takip edebilirsiniz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Savunma kategorisini ziyaret edin.

Tatlı sincap (08.10.2014) demiş ki ;
çok harika sonuna kadar bitirdim. bütün yükseltmeleri yaptım. teşekkür ediyorum oyuntadi.com

İNCİ (27.07.2014) demiş ki ;
güzel bi oyun eğlenceli büyükler bile uynuya bilir

Video : Okçu Sincap Savunma 2 oyunu videosunu izleyelim.