1300
kez oynandı
kategori
Savaş Oyunları
31.07.2014

Savaşçı Zeus Askerleri Resmi :
Savaşçı Zeus Askerleri
Savaşçı Zeus Askerleri Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Savaşçı Zeus oyunu keyifle oynayacağınız bir savaş ve strateji oyunudur. Oyunun başlangıcında üç karakter bulunmaktadır.Bunlar: Heracles, Achilles, Perseus. Her karakterin farklı özellikleri vardır. Bu karakterlerden birini seçerek savaşmaya başlıyoruz. Oyunda amacımız düşmanların bizim kalemize yaklaştırmamak, kalemizi korumak. Oyunu Mouse yardımıyla oynayabiliriz. Yapmamız gerek seçtiğimiz karakterin elindeki taşlar veya kutularıdüşmanlara isabet ettirerek onları öldürmeliyiz. Seviye atladıkça düşmanları öldürmek zorlaşıyor ama bu zorlukları geçerken eğlenceli zaman geçireceksiniz. Doğru stratejiyi yürüterek düşmanları yenmemiz ve kalemizi korumamız gerekiyor. Farklı savaş oyunları oynamak için veya diğer kategorilerdeki oyunları oynamak için bizi facebook ve internet sayfamızdan takip edebilirsiniz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Savaş Oyunları kategorisini ziyaret edin.