1373
kez oynandı
kategori
Savunma
11.11.2014

Savun Ve Saldır Resmi :
Savun Ve Saldır
Savun Ve Saldır Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Güzel bir savunma oyunu oynamaya ne dersiniz? Savun ve Saldır oyununda hem karşınızdaki düşmana saldırıyorsunuz hem de kendinizi savunuyorsunuz. Karşınızdaki düşmanı öldürmek için ona Mouse yardımıyla bomba atıyorsunuz. Düşmanda size bomba atıyor bu bombalardan kaçmak için yön tuşlarını kullanabilirsiniz böylece kendinizi savunabilirsiniz. Ayrıca farklı tür bombalar atmak için oyunun aşağısında bulunan panelden istediğiniz bomba karakterine tıklamanız yeterli olacaktır. Sizin sağlık seviyeniz düşmanınkinden daha önce bitmemeli. Her düşmanı öldürdüğünde seviye atlıyorsunuz ve her seviyede oyun platformu değişiyor ve oyun gittikçe zorlaşıyor. Bu oyun sayesinde savaş oyunlarında nasıl savunma yapacağınıza dair stratejiler geliştirebilirsiniz. Farklı kategorilerdeki oyunları oynamak için bizi facebook ve internet sayfamızdan takip edebilirsiniz.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Savunma kategorisini ziyaret edin.