1277
kez oynandı
kategori
Box Oyunları
13.07.2014

Swordless Ninja Resmi :
Swordless Ninja
Swordless Ninja Oyunu Oyna
Oyun Detayı

   Kahraman Ninja’nın bir kız arkadaşı vardır. Onunla birlikte gezerler eğlenirler. Beraber parkta otururlarken Ninja’nın düşmanı 3 gözlü canavar Ninja’nın güzel mi güzel kız arkadaşını kaçırır. Ninja buna çok sinirlenmiştir. İntikam almak ve sevdiği kızı kurtarmak için yola koyulur. Yolda karşısına boksçu kurbağalar ve arılar çıkar bunlar Ninja’nın gitmesine engel olurlar ve onu öldürmeye çalışırlar. Ninja ya yardım etmeniz gerekiyor. Siz onları üstüne sıçrayarak öldürebilirsiniz. Aynı zamanda altınlar ve bölümler geçtikçe gizli silahlar ortaya çıkıyor. Oyun basit bir beceri oyunu. Yön tuşları x veya z boşluk ve a, w, d, s, tuşları gibi tuşlarla oynanabiliyor. Parkuru bitirin ve Ninja’nın güzel kız arkadaşını kurtarın. İyi eğlenceler.

  Oyuntadi.com sitesi seveceğiniz oyunlar ile dolu sosyal bir topluluk sitesidir. Bize destek olmak için lütfen oynadığınız oyunlara yorum yazmayı ihmal etmeyin. İstek, öneri ve şikayetler için bizimle iletişim menüsünden irtibata geçin. Aynı tarz oyunlardan daha çok çeşit istiyorsanız buradan Box Oyunları kategorisini ziyaret edin.